• (0424) 237 89 75
  • Merkez, Elazığ

Haber Detayı

1. AMATÖR LİG YARI FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR..


023-2024 Futbol Sezonu 1. Amatör Lig grup müsabakaları 21 Nisan 2024 tarihide oynanarak tamamlanmış olup, A Grubunda Kovancılar Spor ile Yazıkonak Gücü Spor B Grubunda ise Karakoçan 1985 Spor ile Sürsürü Bozduman Spor Kulüpleri play off'da yarı final müsabakalarını oynamaya hak kazanmıştır. Bugün 21.00'da Amatör Spor Evinde yapılan toplantıya ASKF Başkanı Mustafa GÜR, TFF İl Temsilci Yardımcısı Süleyman ACAR, İl Hakem Kurulu Başkanı Murat YAVUZ ve Kulüp Yöneticileri ile Antrenörlerinin katılımıyla yarı final müsabakaları öncesi fikir alış verişinde bulunarak, hafta sonu başlayacak olan müsabakalar öncesi takımlara fair play çerçevesinde başarılar dilendi.
Kulüpler ile yapılan toplantı soncunda yarı final ilk müsabakaları ile ilgili olarak aşağıda belirtilen şekilde karar alınıp, Futbol İl Tertip Komitesine gönderildi.
Futbol İl Tertip Komitesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda müsabakaların oynanmasına karar verilip, TFF Amatör İşler Müdürlüğüne gönderildi.
05 Mart Pazar günü saat 16.00'da Kovancılar İlçe Sentetik Çim sahasında Kovancılar Spor ile Sürsürü Bozduman Elektrik Spor müsabakasının oynanmasına,
05 Mart Pazar günü saat 16.00'da Karakoçan İlçe Sentetik Çim sahasında Karakoçan 1985 Spor ile Yazıkonak Gücü Spor müsabakasının oynanması,


1 amator lig yari final musabakalari basliyor