• (0424) 237 89 75
  • Merkez, Elazığ

Haber Detayı

TAKIMLARIMIZ İÇİN KRİTİK TOPLANTI


TAKIMLARIMIZ İÇİN KRİTİK TOPLANTI


Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’nca Elazığ’ın profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig takımlarının katılımıyla bir toplantı yapıldı.


Uzun süredir Elazığ takımlarının büyük mağduriyeti olan saha problemi, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun öncülüğünde masaya yatırıldı. Saat 15.30’da Elazığ Amatör Spor Evi’nde düzenlenen toplantıya Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür ev sahipliği yaptı. Toplantıya Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ASKF Genel Sekreteri İbrahim YALINIZ, Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya, Sportif Direktör Mustafa Aksu, TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç, Sürsürüspor Kulüp Başkanı Yavuz Doğan ve Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ercan Sönmez katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve Elazığ tarihinde ilk olma özelliği taşıyan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, “Toplantımız oldukça iyi geçti. Toplantı neticesinde her iki profesyonel takımımızın Gençlik Merkezi’nde iç saha maçlarını oynaması için tüm desteğin verileceği kararlaştırıldı. 1 Eylül’de Elazığ Belediyespor’un iç sahada maçı olacak. O tarihe kadar FIFA’dan onay sertifikasının alınıp, il spor güvenlik kurulunun olur kararı ile birlikte TFF’ye evrakları teslim etmemiz gerekecek. Doğukent’teki stad bitene kadar inşallah takımlarımız maçlarını Gençlik Merkezi’ndeki sahada oynayacak. Ayrıca Sporium 23’ün arkasındaki sahamızın da 15 Ekim’e kadar bitirileceğinin müjdesini buradan verebiliriz” dedi.


takimlarimiz icin kritik toplanti